MIDI контролер Native Instruments Maschine Jam

  • MIDI контролер Native Instruments Maschine Jam
  • MIDI контролер Native Instruments Maschine Jam
  • MIDI контролер Native Instruments Maschine Jam
MIDI контролер Native Instruments Maschine Jam

MIDI контролер Native Instruments Maschine Jam

Цена: Уточнюйте ціну та наявність  або від 0 грн/міс


Кредит online
Виробник:Native Instruments
Код товара: 13334
Статус: Уточнюйте наявність

Опис

NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM - MIDI-контролер для шини USB, що має 64 педа з кольоровим підсвічуванням, вісім стрічкових слайдерів зі світлодіодними індикаторами, сенсорний енкодер. У комплекті постачання програми Maschine 2 та Komplete Select 11....
iconНайкраща якість
UPsound.com.ua пропонує лише оригінальне обладнання від офіційних виробників.
iconПрофесійна консультація
iconШвидка та безкоштовна доставка

Доставка ''день на день'' або наступного дня після замовлення*. Безкоштовна доставка по Києву від 3000 грн., а також у будь-яку точку України при замовленні від 3000 грн.


* залежить від віддаленості складу

icon14 днів для повернення

Суворе дотримання закону " Про захист прав споживачів " " Якщо вам не підійшов товар, ми обміняємо його більш відповідний.

iconОфіційний дилер!

Офіційна гарантія до 24 місяців від виробника. UPsound.com.ua є сертифікованим представником більш ніж 200 брендів.

NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM - MIDI-контролер для шини USB, що має 64 педа з кольоровим підсвічуванням, вісім стрічкових слайдерів зі світлодіодними індикаторами, сенсорний енкодер. У комплекті постачання програми Maschine 2 та Komplete Select 11. NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM поєднує функції контролера та грувбокса. Контролер MASCHINE JAM заточений під імпровізовані сесії та швидке збереження нарисів для подальшого опрацювання, також може використовуватись і під час виступів. Основна робоча зона складається з 64 педів, які можна використовувати в кількох режимах: Step - це багатоканальний покроковий секвенсор, Pad дозволяє награвати мелодії та набивати біти, Piano Roll відповідає за покрокові мелодійні секвенції у різних гаммах.

Основні особливості NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM:
- повна взаємодія з ПЗ Komplete та Maschine
- застосування як плагіну в сторонніх додатках, підтримка NKS плагінів
- робота у MIDI режимі з програмою Ableton Live
- 4-х кнопковий D-Pad та сенсорний енкодер для пошуку в режимі браузингу інструментів, семплів, ефектів та навігації по бібліотеці
- живлення здійснюється через USB шину (зовнішній адаптер не передбачено)
- Гніздо для під'єднання педального перемикача

Реалізувати ідеї та створювати треки тепер можливо в інтуїтивній виробничій екосистемі. Секвенція та аранжування на льоту з 8x8 багатобарвною панеллю педів. Форми та звучання налаштовуються використовуючи вісім смарт-смужок подвійного натискання. Зрештою, реалізуйте все це разом з потужністю програмного забезпечення MASCHINE, що додається. Створюйте свої власні зразки та ритми з потужним покроковим секвенсором NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM. Безмежні можливості дозволяють створювати звуки за допомогою матриці педів 8х8.

MIDI контролер NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM працює в унісоні з найпопулярнішим програмним забезпеченням MASCHINE. Стрімко реалізуйте свої ідеї в життя з універсальним робочим пристроєм, підкріпленим програмним забезпеченням, яке завжди розвивається. Почніть створення чогось нового з безпосередністю тактильного контролю. Також дуже легко зберігати та розвивати свої треки з гнучкістю програмного забезпечення у цифровому вигляді в єдиному виробничому середовищі. І незалежно від вашого комплекту обладнання, NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM працює через програмне забезпечення як плагін всередині вашої робочої станції, або як MIDI контролер для популярних платформ.

Отримайте більше 29 Гб професійних звуків прямо з коробки та керуйте всім цим за допомогою NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM. Формуйте ударні партії з акустично-видатним драм-синтезатором і використовуйте Smart Strips для розширених чутливих налаштувань FX. Крім того, ви отримаєте KOMPLETE 11 SELECT - преміум набір 11 KOMPLETE інструментів та ефектів. 8 подвійних сенсорних смарт-смужок дозволяють налаштувати до 8 параметрів одночасно. Грати мелодії та акорди нотний вхід та форму звуків з Perform FX – все за допомогою двох пальців на смугу для унікальних результатів.

Бібліотека звуків
Контролер NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM поставляється з бібліотекою звуків, об'ємом 8 Гб, створеною найкращими звукоінженерами та виконавцями. 8627 семплів, 445 наборів ударних, 388 мультисемпльованих інструментів, 403 фрагменти петель, 1200 патернів, 38 готових проектів, плюс 5 драм-синтезаторів. Звукова палітра обмежується лише вашою фантазією.

Барабанний синтезатор
Створюйте свої власні ідеально налаштовані електронні та акустичні барабанні звуки в незрівнянній якості. П'ять монофонічних барабанних модулів, побудованих виключно для MASCHINE 2, дасть вам потрібний ударний звук.

PERFORM FX
Оживіть ваші звуки з покращеним Perform FX. Призначений для спонтанного контролю запису або живого виконання, вісім комплексних мультиефектів змінюють рух, простір, динаміку та багато іншого для більшого вираження.

Ефекти
24 апаратні ефекти. Compressors, Tape and Tube Saturators, transient designer, реверберація, фільтри та еквалайзери, плюс створення інструментів, таких як Grain-Delay, Ice Verb, Freq Shifter та багатьох інших. Ланцюг необмеженої кількості ефектів з можливістю поєднання вбудованих ефектів з іншими VST/AU плагінами.

Технічні характеристики NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM:
Mac OS X 10.10 або 10.11 (останнє оновлення), Intel Core i5, 2 Гб оперативної пам'яті
Windows 7, 8 або 10 (з останнім пакетом оновлення, 32/64 біт), Intel Core 2 Duo або AMD Athlon 64 X2, 2 Гб оперативної пам'яті
Порт USB 2.0, 29 Гб вільного місця на диску для повного встановлення
Підтримувані інтерфейси: Автономні, VST, Audio Units, AAX 32 та AAX 64, ASIO, Core Audio, WASAPI
64 кольорові, високоякісні кнопки матриці з підсвічуванням
8 сенсорних смужок з кольоровою індикацією в реальному часі, мультитач (Smart Strip функціональність)
8 груп кольорових кнопок та 8 кольорових сценічних кнопок
31 кнопка з підсвічуванням
1 Сенсорний енкодер
1 джойстик з підсвічуванням
USB 2.0, 3.0
Замок Kensington
Габарити: 320 х 290 х 30 мм
Вага: 2.7 кг

Системні вимоги:
Мас OS X 10.10 або 10.11 (останнє оновлення), Intel ядро i5 процесор, 2 ГБ оперативної пам'яті
Windows 7, 8 або 10 (останній пакет оновлення, 32/64 біт), процесор Core 2 Duo або AMD Athlon 64 Х2, 2 ГБ RAM
Додаткові вимоги:
Порт USB 2.0, 29 ГБ вільного дискового простору для повного встановлення

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

РейтингПогано           Добре
Captcha

Схожі товари