Korg NANOKEY 2 WH контролер

  • Korg NANOKEY 2 WH контролер
  • Korg NANOKEY 2 WH контролер
Korg NANOKEY 2 WH контролер
Знижка -26%

Korg NANOKEY 2 WH контролер

Цена: 2 000 грн2 720 грн  або від 83 грн/міс


Кредит online
Виробник:Korg
Код товара: 13064

Опис

Клавішний компактний USB-MIDI контролер, 25 клавіш, колір білий, 4 кривих чутливості до натискання, кнопки Pitch, Octave up/down, Modulation, Sustain, живлення USB-mini, USB кабель в комплекті, розміри (Ш x Г x В) : 325 х 83 х 13 мм, вага 244г. Відо...
iconНайкраща якість
UPsound.com.ua пропонує лише оригінальне обладнання від офіційних виробників.
iconПрофесійна консультація
iconШвидка та безкоштовна доставка

Доставка ''день на день'' або наступного дня після замовлення*. Безкоштовна доставка по Києву від 3000 грн., а також у будь-яку точку України при замовленні від 3000 грн.


* залежить від віддаленості складу

icon14 днів для повернення

Суворе дотримання закону " Про захист прав споживачів " " Якщо вам не підійшов товар, ми обміняємо його більш відповідний.

iconОфіційний дилер!

Офіційна гарантія до 24 місяців від виробника. UPsound.com.ua є сертифікованим представником більш ніж 200 брендів.

Клавішний компактний USB-MIDI контролер, 25 клавіш, колір білий, 4 кривих чутливості до натискання, кнопки Pitch, Octave up/down, Modulation, Sustain, живлення USB-mini, USB кабель в комплекті, розміри (Ш x Г x В) : 325 х 83 х 13 мм, вага 244г.
Відома компанія KORG представляє компактну USB-MIDI клавіатуру NANOKEY2-WH, яка оснащена 25 клавішами зручної ширини та оптимальною відстанню між ними, що робить мінімальною можливість натискання невірної клавіші. Реалістичність гри забезпечує налаштування динаміки та швидкості натискання клавіш. Змінювати висоту тону на чотири рівні вниз або вгору з кроком в одну октаву дозволяє кнопка Octave Shift, що забезпечує гнучкий та широкий робочий діапазон при використанні з функцією Key Transpose. А кнопки Modulation, Pitch Bend та Sustain працюють при обробці партій електропіано та фортепіано. Кожна з цих кнопок має чотирирівневий перемикач швидкості (Korg Kontrol Editor), який забезпечує створення переходів, що відповідають стилю музики. Програмне забезпечення Korg Kontrol Editor було спеціально розроблене для NANOKEY2-WH та інших приладів цієї серії. Його можна безкоштовно завантажити із сайту Korg. Живлення та передача даних здійснюються кабелем USB-mini, що суттєво економить простір на робочому місці. NANOKEY2-WH можна підключити до пристроїв серії Korg microKEY. Крім того, прилад сумісний з iPad, для чого необхідний адаптер Camera Connection Kit.
    Написати відгук
    Увага: HTML не підтримується!

    РейтингПогано           Добре
    Captcha

    Рекомендовані товари

    AKAI LPD-8 контролер
    AKAI LPD8 II MIDI-контролер
    ESI Xjam MIDI-контролер

    Схожі товари